HANDELSBETINGELSER

Generelt

På denne side beskrives handelsbetingelserne for brugen af Yappii. Handelsbetingelserne er gældende for køb igennem vores apps til Android og IOS, samt på vores Facebook. Ved at afgive en bestilling igennem Yappii accepterer du disse handelsbetingelser. Det anbefales derfor, at de læses grundigt inden. Ved at afgive bestilling igennem Yappii handler du med Yappii ApS (CVR: 39129620), Skebjergvej 4, 2765 Smørum.

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl mv. Ved bestilling af mad igennem Yappii er der ingen retur- eller fortrydelsesret, idet der handles med fødevarer fra pizzeriaer. En ordre er et bindende tilbud til det valgte pizzeria, hvoraf der bliver indgået en forpligtet aftale om levering af mad- og drikkevarer. Aftalen indgås mellem pizzeriaet og brugeren af appen.

Sådan fungerer det

Yappii formidler kontakten mellem brugere og pizzeriaer.
Når du har designet, bygget eller valgt det ønskede mad samt drikkevarer, går du til kassen. Da Yappii ikke stiller krav til login eller brugeroprettelse er det vigtigt, at du indtaster dine korrekte kontaktinformationer i tilfælde af, at pizzeriaet eller Yappii skal have fat i dig. Det er dit ansvar, at de indtastede oplysninger er korrekte.
Når din bestilling er afgivet og du har modtaget en kvittering, betragtes dette som et bindende køb. Det kan derfor ikke annulleres eller ændres. I tilfælde af bestillingsfejl, ændringer eller lignende, er det dog muligt at kontakte det pågældende pizzeria, for at se, om de kan hjælpe dig.
Hvis et pizzeria er løbet tør for ingredienser, andre mad- eller drikkevarer, vil ordren blive gennemført alligevel. Pizzamanden vil herefter ringe dig op for at finde en anden løsning.

Billeder og Indhold i vores apps

Under bestilling vil du som kunde se billeder af de forskellige madvarer. Ligeledes vil ingredienserne fremgå grafisk, når du bygger din egen pizza. Billederne er købt af tredjepart eller udarbejdet af Yappii, hvoraf man som kunde, ikke kan forvente, at disse nødvendigvis stemmer overens med de enkelte madvarer et pågældende pizzeria har. Vælger du som kunde en burger, er det ikke nødvendigvis den viste burgerbolle du får med. Det er den enkelte restaurant, der vælger hvilken burgerbolle de har i deres sortiment. Derfor kan disse varierer fra sted til det.
Det samme er gældende for øvrige madvarer. I de to apps fremgår der eksempelvis billeder af sorte oliven, når man bygger egen mad. Disse kan eksempelvis være grønne hos nogle pizzemænd. Ved at acceptere handelsbetingelserne, accepterer du at sådanne variationer kan forekomme.

Billeder og indhold i vores apps

Under din bestilling vil du som kunde se billeder af de forskellige madvarer. Ligeledes vil ingredienserne fremgå grafisk, når du bygger din egen pizza. Billederne er købt af tredjepart eller udarbejdet af Yappii, hvoraf man som kunde ikke kan forvente, at disse nødvendigvis stemmer overens med de enkelte madvarer, som det valgte pizzeria har. Vælger du som kunde en burger, er det ikke nødvendigvis den viste burgerbolle, du får med. Det er den enkelte restaurant, der vælger hvilken burgerbolle, de har i deres sortiment.
Det samme er gældende for øvrige madvarer. I de to apps fremgår der eksempelvis billeder af sorte oliven, når man bygger egen mad. Disse kan være grønne hos nogle pizzamænd. Ved at acceptere handelsbetingelserne, accepterer du, at sådanne variationer kan forekomme.

Kvalitet og portionstørrelse

Det er det enkelte pizzeria, der bestemmer, hvor store deres portioner er. Som bruger kan du derfor opleve, at en pita, familiepizza, pølsemix eller lignende kan variere i størrelse fra pizzeria til pizzeria. Yappii stiller ikke krav til, at maden skal have en bestemt størrelse.
Yappii ønsker kun at samarbejde med kvalitetsbevidste pizzeriaer, men kan ikke stilles til ansvar for kvaliteten leveret deraf. Det er det enkelte pizzerias ansvar at sikre kvaliteten af produktet, hvorfor Yappii ikke kan stilles til ansvar for tab eller skader, der måtte opstå som følge af brugen af Yappii.
Yappii er ikke ansvarlig for fejlleverancer, forsinkelser eller udsolgte produkter. Kontrakten om køb og levering foregår mellem dig som kunde og det pågældende pizzeria, som du afgiver bestilling til.

Levering

Det er dit ansvar som kunde at have oplyst den korrekte leveringsadresse. Hvis du bestiller levering til hurtigst muligt, er det også dit ansvar at sørge for, at pizzabuddet kan overdrage maden til dig, eller en anden i den pågældende hustand, allerede efter ordren er gennemført. Er du ikke hjemme til den bestilte tid eller ved ’hurtigst muligt’, kan pizzabuddet opkræve et ekstra gebyr for at levere maden igen.
Ved levering kan kunderne blive påkrævet at vise ID for at undgå snyd.

Reklamationer

Alle henvendelser i forhold til den bestilte mad; fejl, kvalitet, mv. skal rettes direkte til det pågældende pizzeria. Det er deres fulde ansvar at levere den bestilte ordre. Ved eventuelle fejl skal pizzeriaet kontaktes omgående over telefonen. Telefonnummeret står på din kvittering.
Kan sagen mellem kunden og pizzeriaet ikke løses, bistår Yappiis kundeservice gerne med hjælp herefter.

Betaling

Alle betalinger igennem Yappii foregår online igennem Quickpay ApS med Visa Dankort eller MobilePay. Alle priser er inklusiv moms. Det er ikke muligt at betale ved afhentning eller levering. Quickpay er certificeret med det højeste sikkerhedsniveau af PCI Security Standards Council.
Alle betalingsoplysninger sendes krypterede. Kortoplysninger, konto mv. gemmes ikke. Yappii har ikke adgang til din betalingsdata.
Hvis du har gennemført en bestilling, og et pizzeria efterfølgende ikke kan levere den pågældende bestilling, får du som bruger dine penge retur. Afhængigt af banken kan dette tage op til 3 – 5 arbejdsdage eller længere. Yappii kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.

Force Majeure

Yappii kan ikke holdes ansvarlig for for tab eller skader, der kan underlægges ’Force Majeure’. Force Majeure indebærer en hver handling, fejl i telekommunikation, ekstremt vejr, en begivenhed eller ulykke der ligger udenfor Yappiis kontrol. Yappii kan ikke gøres ansvarlig for brud på handelsbetingelserne, hvis årsagen er på grund af force-majeure.

Databehandling

Yappii stiller som nævnt ikke krav til brugerlogin eller oprettelse. Vi gemmer dog alle ordrer og tilhørende informationer i vores database i op til 5 år. Disse opbevares fortroligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for det pågældende pizzeria og medarbejdere hos Yappii.
Data videregives aldrig til tredjeparter uden samtykke. Ved at gennemføre en bestilling ved Yappii gemmes navn og telefonnummer ved afhentning. Ved levering gemmes navn, telefonnummer samt adresse.

Ændringer i handelsbetingelser

Yappii kan løbende ændre i handelsbetingelserne. Det anbefales derfor, at disse læses nøje fra gang til gang.

Cookies

Når du besøger www.Yappii.dk anvender vi cookies. I vores to apps gemmes tidligere ordrer – og ligeledes gemmes ufærdige bestillinger i op til 12 timer. I Yappii-appen og på hjemmesiden anvendes Google Analytics. Dette gøres udelukkende for at give en bedre oplevelse til vores brugere.

Lovgivning

Handelsbetingelserne er underlagt dansk lovgivning og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Det er de danske domstole, der skal afgøre tvist i mellem Yappii og dig som forbruger. Retten i København anvendes som værneting.