DON'T BE A STRANGER

Yappii som chatbot

Yappii er online 24/7, så skriv du endelig.

... Har du spørgsmål til din bestilling, skal du kontakte
det pizzeria du bestilte fra via. telefon.

Job?

Hos Yappii er vi altid på udkig efter skarpe, kreative hoveder, der vil frem i verden.

I en nystartet virksomhed står vi overfor mange forskellige beslutninger dagligt. Der er aldrig langt fra handling til ord, hvilket betyder, at vores medarbejdere har utrolig meget ansvar og indflydelse. Vi tror på, at din personlighed er vigtigere end dit CV og din erfaring. Har du en god idé? Lad os høre den!

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi modtager og gemmer gerne motiverede ansøgninger. Send en mail eller et kort videoklip til RP@yappii.dk og beskriv, hvorfor du ser dig selv hos Yappii.

Mangler du en case?

Går du på en videregående uddannelse, hvor du skal skrive en større opgave, men mangler en virksomhed og en konkret problemstilling? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi elsker at hjælpe og blive klogere på vores egen forretning. Det kunne eksempelvis være, at du skal skrive en hovedopgave, et bachelorprojekt, eller speciale indenfor marketing, branding og kommunikation, strategi, organisation og ledelse, HR eller lignende.

Send en mail med info omkring dit projekt og din uddannelse, hvorfra vi kan tage en indledende snak.

Feedback

Din feedback gør os bedre. Vi kan kun eksistere, hvis vi skaber den bedste takeaway-oplevelse for dig.

Har du idéer til forbedring af vores app, oplevet en fejl, undret dig over noget eller bare synes, at vi gør et godt stykke arbejde, så send en mail til feedback@yappii.dk.

Kommer du op med den næste idé, så kan det være vi sender en gratis pizza din vej 😁

På forhånd tak!