YAPPII & CO

Om os

Pizza er det mest populære fastfood i Danmark, men alligevel føler mange pizzeriaer sig pressede. Vores vision er at drive en sund forretning, hvor alle involverede parter er glade og begejstrede for det, vi laver. Vi stræber os på at skabe en win-win-win situation, som involverer dig, din lokale pizzamand og os.
Så hvad er det, vi gør anderledes?

Vi er stolte over
at have lavet Danmarks nye takeaway-app. En app, der giver dig friheden til selv at bestemme præcis hvordan din pizza, burger, pita eller durum skal laves.
Yappii er lavet på en måde, der gør det nemt og sjovt at bygge egen mad, alt imens, at du får et hurtigt overblik over både pris, afstand og leveringstid i dit lokalområde.
Vi ser dette som fremtidens måde at bestille takeaway på.

Vi vil gøre en travl hverdag lettere. At bestille mad med Yappii skal altid være en leg. Leg betyder for os, at du skal have muligheden for at slippe din fantasi løs. Leg betyder, at det skal være nemt og sjovt.
Det er bl.a. derfor, at det er verdens klogeste dino, Yappii, der håndterer dine bestillinger 😀

Ambitionen og målet er, at du altid vil bruge Yappii, når du skal bestille takeaway fremadrettet.
Lige så sjov, som Yappii er at bruge, lige så kompromisløse er vi, når det omhandler brugeroplevelsen - vi implementerer kun nye features og laver ændringer, hvis det optimerer din oplevelse. Årsagen skal stå soleklar for dig:
Det er den sjoveste og nemmeste måde at gøre det på.

De bedste hilsner,
Team Yappii