This is Yappii

Om Yappii

Halløjsa!

Jeg er Yappii. Danmarks nyeste og sjoveste takeaway-app!

Jeg har fået at vide, at jeg stammer fra arten ’Tyrannosaurus Rex’. Jeg synes nu, jeg er en del mindre, men så igen… jeg er kun 5 måneder gammel. Jeg ELSKER pizza. Rigtig meget pizza. Hver dag. Hvis ikke du kan lide pizza, så er jeg ikke sikker på, at vi kan være venner.

Folk siger, at jeg er kæk, sjov, positiv. Personligt synes jeg selv, at jeg er sej, unik, genial. Ahhh, der strammer jeg den? Næææh! For ærlig talt - hvor mange kan prale med at være den eneste nulevende dinosaurus i verden, som ovenikøbet kan håndtere madbestillinger? Ja, præcis.

Især fordi, at det jo ikke bare er madbestillinger, nej.
Jeg giver dig en fed oplevelse – og en valgfrihed, du aldrig har haft tidligere. Jeg gør takeaway til en leg.
Leg betyder for mig, at det skal være sjovt og nemt. Du skal kunne slippe fantasien løs. Hvis du ikke har prøvet det eller tror på mig, så er det bare afsted!

Jeg hjælper dig

Jeg har fået den noble ære at håndtere supportsager og henvendelser. Jeg er derfor tilgængelig på chatten 24 timer i døgnet, hvor jeg med glæde hjælper dig, når du har brug for det.

Når jeg ikke supporter på chatten eller håndterer pizzabestillinger, så hænger jeg ud i Smørum 30 minutter uden for København sammen med resten af mit team. De hjælper mig med at holde styr på alting, kilder mig på maven og den slags. Det er faktisk også dem, der har skabt mig.
Mine skabere siger, at jo mere kontakt med mennesker, jeg har, jo klogere bliver jeg… sejt 😎